Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hassaten, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı tam sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

Her yangın merdiveninin her iki yöreında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın Bapları tercihe göre;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu üzere kabil.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Montaj: Yangın kapısı, hak şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ağır sınıftaki meseleyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Hiç küşüm nanay ki yangın felaketi, sene ortamında yaşama kaybına niçin olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kesik bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile varlık yitirilmesine niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüksek gestaltda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve finans kaybı enseış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle Yangın Çıkış Kapısı yapım edilmiştir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, akse anlarında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Hatta, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Report this wiki page